FR

Nieuwe Mustang Mach-E GT: niets in zijn klasse accelereert sneller

25/09/2020

Geen enkel ander voertuig in zijn klasse kan sneller accelereren dan de Mustang Mach-E GT, met een 465 pk sterke vierwielaandrijving en een batterij-elektrische aandrijflijn voor bestuurders die klaar zijn om volledig te profiteren van de prestatie voordelen van volledig elektrisch rijden.

Ford onthulde op 24 september 2020 voor het eerst in Europa de krachtige Mustang Mach-E GT die 3,7 seconden van 0-100 km / u (0-62 mph) zal leveren versnelling1 bij introductie in de regio eind 2021. Geen enkel ander voertuig in zijn klasse kan sneller accelereren dan de Mustang Mach-E GT, met een 465 pk, vierwielaandrijving, batterij-elektrische aandrijflijn voor bestuurders die klaar zijn om ten volle te profiteren van de prestatievoordelen van volledig elektrisch rijden. Mustang Mach-E GT zal worden ondersteund door een toonaangevend ecosysteem dat naadloos, geïntegreerde toegang tot opladen in heel Europa - voor volledige gemoedsrust onderweg. Ford kondigde vandaag Mustang Mach-E-klanten aan die dit jaar en in 2021 een bestelling plaatsen vijf jaar gratis toegang krijgen2 naar het FordPass Charging Network dat bijna is gegroeid 25 procent in minder dan een jaar - om nu meer dan 155.000 laadstations te omvatten Europa.“De nieuwe Mustang Mach-E GT laat zien hoe volledig elektrische prestaties eruit zien, maar prestaties tellen voor niets zonder het vertrouwen om het te gebruiken. Onze oplaad initiatieven betekenen Mustang Mach-E-klanten kunnen genieten van de geëlektrificeerde Mustang-rijervaring met de weten dat ze in heel Europa snel en gemakkelijk kunnen opladen", zei Stuart Rowley, president, Ford of Europe.


Elektrische prestaties

Mustang Mach-E GT levert de pittige prestaties en het karakter van de iconische Mustang sportwagen naast de mogelijkheid om vijf inzittenden te vervoeren in volledig elektrische verfijning.

Een op maat gemaakte specificatie omvat de adaptieve MagneRide-ophanging, 20-inch lichtmetalen velgen, roodgelakte remklauwen en unieke koetswerkkleuren, waaronder Grabber Blue en Cyber Orange. Binnenin ondersteunt een 15,5-inch full HD-aanraakscherm de volgende generatie SYNC-communicatie en entertainmentsysteem 3 die daadwerkelijk leert van het gedrag van de bestuurder om slimme suggesties te doen. Het verbeterde interieur is ook voorzien van Ford Performance-stoelen en een uniek stuur met suède inzetstukken.

Het bedrijf biedt gemoedsrust aan zijn klanten met volledig elektrische en plug-in hybride voertuigen via het FordPass Charging Network - het grootste netwerk van openbare laadstations in Europa met ongeveer 30.000 stations toegevoegd sinds oktober 2019.


Geen enkele oplossing die voor iedereen geschikt is

Ford is van mening dat een breed scala aan elektrische aandrijflijn oplossingen de meest effectieve weg is naar een meer energie-efficiënte toekomst voor chauffeurs. Ford introduceert 17 nieuwe geëlektrificeerde modellen in de regio tegen het einde van volgend jaar. Eerder dit jaar riep het bedrijf regeringen, industrieën en instellingen op om de streven naar elektrificatie met snellere uitbreiding van openbare laadinfrastructuren. In de tussentijd, Het gevarieerde aanbod aan hybride voertuigen van Ford helpt een groter aantal klanten om brandstofkosten te besparen, initiatieven voor schone lucht en de overgang naar elektrificatie met vertrouwen ondersteunen. 

“De verkoop spreekt voor zich. Wij geloven dat klanten milde hybride, volledig hybride en plug-in hybride aandrijflijnen passen naadloos bij hun levensstijl, en daarom zien we het ook echt het gebruik van onze geëlektrificeerde modellen aanmoedigen,", zei Rowley.


Ultieme elektrische voortstuwing

Eveneens zijn Europese debuut in Rotterdam is de volledig elektrische Mustang Mach-E 1400 - een uniek prototype met meer dan 1.400 pk vermogen. Het resultaat van 10.000 uur samenwerking door Ford Performance- en tuning-specialisten RTR-voertuigen, Mustang Mach-E 1400 is gericht op het overbruggen van de kloof tussen wat een elektrische voertuig kan en wat klanten geneigd zijn te geloven dat het kan.

Contacteer ons voor meer infoMaak een afspraak bij uw Ford-verdeler


* Rijd niet afgeleid. Gebruik waar mogelijk spraakgestuurde systemen en gebruik geen handheld-apparaten het rijden.

Nieuws

Promoties

  • Promotie eindigt op: 31/05/2024

    PROMOTIONELE PRIJS | FORD EXPLORER EV

    Nieuwe 100% elektrische Explorer vanaf €46.015

    Nieuwe 100% elektrische Explorer vanaf €46.015
  • Promotie eindigt op: 31/05/2024

    PRIVATE LEASE | FORD EXPLORER EV

    Nieuwe 100% elektrische Explorer - €559/maand via Private Lease

    Nieuwe 100% elektrische Explorer - €559/maand via Private Lease
  • Promotie eindigt op: 31/05/2024

    FINANCIËLE RENTING | FORD EXPLORER EV

    Nieuwe 100% elektrische Explorer - in Financiële Renting

    Nieuwe 100% elektrische Explorer - in Financiële Renting
  • Promotie eindigt op: 31/05/2024

    PROMOTIONELE PRIJS | FORD TRANSIT CHASSIS CABINE

    Transit Chassis Cabine Ambiente €25.637 excl. btw

    Transit Chassis Cabine Ambiente €25.637 excl. btw
  • Promotie eindigt op: 31/05/2024

    FINANCIËLE RENTING | FORD TRANSIT

    Transit Trend - in Financiële Renting

    Transit Trend - in Financiële Renting
  • Bekijk de laatste promoties
Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws