FR

De Ford E-Transit: een ​​nieuw niveau van productiviteit

3/09/2021
 • Ford is ervan overtuigd dat de E-Transit bedrijfswagen zodra hij volgend jaar op de markt komt, de nieuwe maatstaf is voor wat betreft productiviteit, prijs-prestatieverhouding en gebruikservaring. Het productiemodel maakt zijn Europese publieksdebuut tijdens de Commercial Vehicle Show 2021, die tot en met 2 september plaatsvindt in het Britse Birmingham.


 • Ford E-Transit opladen
 • De Ford E-Transit

  Met zijn toonaangevende accuformaat, actieradius, motorvermogen en unieke functie om ook stroom te exporteren, biedt de volledig elektrische versie van de bestverkochte bedrijfswagen ter wereld ongeëvenaarde prestaties. Andere overtuigende eigenschappen: de uitgebreide ondersteuning voor het laden van de batterij, de uitgebreide standaarduitrusting met de nieuwste intelligente bestuurdersassistentie- en veiligheidssystemen, en het volledig geïntegreerde gamma van software en diensten om de efficiëntie en de gebruikskosten te optimaliseren.


 • Ford E-Transit interieur
 • Maximale Productiviteit

  Voor een maximale productiviteit op locatie kunnen bestuurders kiezen om stroom te exporteren via de unieke ProPower Onboard-functie, die maximaal 2,3 kW levert uit de standaard stroomaansluitingen in de cabine en de laadruimte, om gereedschap, lampen, laptops en toepassingen zoals koelaggregaten van stroom te voorzien.

  Neem contact op


 • Ford E-Transit Telematics
 • Volledig laden met Ford Pro

  Het opladen van de batterij is een cruciaal aspect voor bedrijven die overstappen op elektrische voertuigen. Daarom biedt Ford een uitgebreid pakket om klanten te helpen met hun behoeften met betrekking tot het opladen in of bij het bedrijf, thuis en op openbare plekken. Deze dienst wordt geleid door een speciaal team van Ford Pro-laadspecialisten. Zij zullen klanten begeleiden bij hun voertuigkeuze en de implementatie van de laadinfrastructuur.


 • Ford E-Transit
 • Ford Telematics

  Via Ford Telematics kunnen wagenparkbeheerders de betaling van het opladen bij openbare laadpunten via het Ford-oplaadnetwerk naadloos beheren, evenals de vergoeding aan werknemers die hun voertuig thuis opladen. Bestuurders kunnen onderweg ook gemakkelijk laadpunten vinden, de batterij opladen en afrekenen met behulp van de Ford Charge Assist-app die in het SYNC 4-systeem van de E-Transit is geïntegreerd en toegankelijk is via het 12-inch touchscreen. De Ford E-Transit kan in 34 minuten van 15 naar 80 procent opladen met een 115 kW gelijkstroom snellader. Een nacht volledig opladen met een standaard 230-volt AC-voeding duurt iets meer dan 8 uur.


 • Ford E-Transit
 • Hoogwaardige uitrusting

  Bij de introductie in het voorjaar van 2022 krijgt de Ford E-Transit een uitgebreide standaarduitrusting mee, met geavanceerde technologieën die de overstap naar een geëlektrificeerde aandrijflijn gemakkelijker en voordeliger maken dan ooit tevoren. Ford biedt de E-Transit aan in twee uitrustingsvarianten – Ambiente en Trend – en alle voertuigen bieden uitrustingsniveaus die aanzienlijk hoger zijn dan het equivalente dieselmodel.

  Maak een afspraak


 • Ford E-Transit
 • E-Transit in twee varianten

  De Ambiente-versie is standaard uitgerust met onder meer Electronic Air Temperature Control, SYNC 4 met 12-inch touchscreen display, Keyless Start, verwarmbare stoelen, de Quickclear-voorruit en verwarmbare en elektrisch bedienbare spiegels, plus actieve connectiviteit met een FordPass Connect Modem, een levenslang abonnement op FordPass Pro of Ford Telematics Essentials, een jaar lang toegang tot het FordPass-laadnetwerk en een jaar lang een abonnement op Ford Telematics voor fleetklanten. De Trend-variant bouwt hierop voort met extra features die de productiviteit verhogen en de bedrijfskosten verlagen.


 • Ford E-Transit
 • Geavanceerd SYNC 4-systeem

  De Ford E-Transit introduceert het nieuwe SYNC 4-communicatie- en informatiesysteem, dat twee keer zoveel rekenkracht biedt als SYNC 3 en te bedienen is met een gebruiksvriendelijke 12-inch touchscreen. De nieuwe cloud-gekoppelde navigatie van SYNC 4 kan de meest efficiënte route plannen en bestuurders op de hoogte houden met informatie over opladen, verkeer, beschikbaarheid van parkeerplaatsen en laadstations, interessante punten in de buurt en ook koffie- en pinautomaten. De Intelligent Range-functie houdt rekening met realtime informatie over de rijstijl, het weer en de omstandigheden op de weg.


 • Ford E-Transit
 • Toekomstbestendig met SYNC 4

  SYNC 4 is toekomstbestendig dankzij regelmatige Ford Power-Up draadloze software-updates – vanaf het voorjaar van 2022 is het mogelijk om twee mobiele telefoons te koppelen, zodat werk- en privéapparatuur parallel kunnen worden gebruikt. Om bestuurders te helpen om de reparatiekosten tot een minimum te beperken, is er onder meer de Reverse Brake Assist. Dat systeem maakt gebruik van een camera en sensoren om voetgangers, fietsers en statische obstakels te detecteren bij het achteruitrijden. Bestuurders profiteren ook van een nieuwe 360-camera die op het 12-inch touchscreen in vogelperspectief zicht biedt op de omgeving van de E-Transit om obstakels te helpen vermijden bij het manoeuvreren in krappe ruimtes met beperkt zicht.


 • Ford E-Transit
 • Ongeëvenaarde connectiviteit

  Ford ondersteunt de E-Transit met een geïntegreerd pakket software en diensten dat continu wordt doorontwikkeld. Ford Telematics – dat maakt gebruik van een permanente connectiviteit stelt de klant in staat om onder andere de voertuigen te controleren, te beheren en te opladen. Via het dashboard kan realtime informatie op worden gevraagd met betrekking tot de E-Transits in hun wagenpark, zoals voertuiglocatie, EV-bereik en laadstatus. Ook kunnen voertuigen worden gevolgd en geofencing worden toepast. Ford Telematics geeft meldingen zoals waarschuwingen over een lage actieradius en zelfs waarschuwingen over een voertuig dat niet wordt opgeladen (wanneer een voertuig niet correct is aangesloten of een defecte lader gebruikt) en een lage laadstatus.


 • Ford E-Transit
 • Lage gebruikskosten

  Bestuurders kunnen ook profiteren van een reeks arbeidsbesparende functies, zoals de mogelijkheid om eenvoudig gegevens over eventuele voertuigproblemen door te geven met behulp van de Telematics Drive App. De app kan zichzelf koppelen aan specifieke voertuigen, beschikbare laadpunten vinden met behulp van het SYNC 4-systeem en eventuele kosten voor het thuis opladen direct laten vergoeden zonder dat er aparte onkostendeclaraties ingediend hoeven te worden. Klanten met een kleiner wagenpark kunnen gemakkelijk laadpunten vinden, het laadniveau van hun voertuig bijhouden, laadwaarschuwingen krijgen en onderweg betalen voor het laden met behulp van de FordPass Pro-app.


 • Ford E-Transit
 • Aanzienlijke besparing 

  De E-Transit biedt bedrijven die elektrische voertuigen willen gebruiken een overtuigende propositie die zich terugbetaalt of een positieve business case genereert gedurende de eigendomsperiode. Behalve de aanzienlijke besparing op brandstofkosten, schat Ford dat de onderhouds- en reparatiekosten 40 procent lager liggen dan voor gelijkwaardige modellen met dieselmotor. Ford biedt een toonaangevende service-interval van één jaar met een onbeperkt aantal kilometers en een garantie van acht jaar en 160.000 km voor alle elektrische hoogvoltagecomponenten, evenals een éénjarig pechhulppakket voor elektrische voertuigen inclusief noodoplading. Het Europese servicenetwerk is klaar voor EV met 1.500 EV gecertificeerde dealers in heel Europa en meer dan 4.500 erkende reparateurs die voor de introductie allemaal over de nodige servicecapaciteiten beschikken.


Nieuws

Promoties

 • Promotie eindigt op: 31/05/2024

  PROMOTIONELE PRIJS | FORD EXPLORER EV

  Nieuwe 100% elektrische Explorer vanaf €46.015

  Nieuwe 100% elektrische Explorer vanaf €46.015
 • Promotie eindigt op: 31/05/2024

  PRIVATE LEASE | FORD EXPLORER EV

  Nieuwe 100% elektrische Explorer - €559/maand via Private Lease

  Nieuwe 100% elektrische Explorer - €559/maand via Private Lease
 • Promotie eindigt op: 31/05/2024

  FINANCIËLE RENTING | FORD EXPLORER EV

  Nieuwe 100% elektrische Explorer - in Financiële Renting

  Nieuwe 100% elektrische Explorer - in Financiële Renting
 • Promotie eindigt op: 31/05/2024

  PROMOTIONELE PRIJS | FORD TRANSIT CHASSIS CABINE

  Transit Chassis Cabine Ambiente €25.637 excl. btw

  Transit Chassis Cabine Ambiente €25.637 excl. btw
 • Promotie eindigt op: 31/05/2024

  FINANCIËLE RENTING | FORD TRANSIT

  Transit Trend - in Financiële Renting

  Transit Trend - in Financiële Renting
 • Bekijk de laatste promoties
Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws