FR
Mustang Mach-E

De Mustang Mach-E

We laten jullie Vicki Butler-Henderson graag alles vertellen over de volledig elektrische Mustang Mach-E.

 • 00:00 Introductie
  01:00 Exterieurdesign
  02:53 Rijervaring & prestaties
  04:39 Verbinding & technologie
  06:48 Interieurontwerp
  07:58 Opslag & ruimte
  09:20 Opladen & rijbereik


Ford breidt de Mustang-familie uit met de Mustang Mach-E. Een volledig elektrische SUV die is geïnspireerd op de best verkochte sportcoupé ter wereld.

De Mustang Mach-E wordt geleverd in twee uitvoeringen; de achterwielaangedreven variant en de vierwielaangedreven variant. Deze laatste wordt aangedreven door dubbele motoren om in 5,1 seconden van 0-100 kilometer te gaan. Beide modellen zijn optioneel uitgerust met een uitgebreid accupakket die de Mustang Mach-E een rijbereik van maximaal 610 km geeft.1

De Mustang Mach-E heeft drie rijmodi: Whisper, Engage en Untamed. Elk heeft een nauwkeurig afgestelde rijdynamiek en past zich aan aan jouw sentiment.

Het SYNC 4A2 infotainmentsysteem leert continu de voorkeuren van de bestuurders kennen. Cloudgebaseerde verbinding en spraakherkenning helpen navigatie, muziek en het verbinden van uw smartphone sneller en eenvoudiger te maken. Dankzij draadloze updates evolueert het SYNC 4A-systeem in de loop van de tijd en kan het de prestaties van het voertuig verbeteren.

De voorste kofferbak biedt 81 liter opbergruimte en de achterste kofferbak biedt meer dan 400 liter ruimte. Als de achterstoelen zijn neergeklapt, biedt de Mustang Mach-E meer dan 1.5003 liter ruimte. Het premium B&O audiosysteem is als optie verkrijgbaar en het optionele panoramadak met vast glas is voorzien van infrarode bescherming.

De 'Telephone as key'-technologie maakt gebruik van Bluetooth om smartphones van bestuurders te detecteren als ze in de buurt van de auto komen. De Mustang Mach-E wordt dan automatisch ontgrendeld, zodat de bestuurder kan rijden zonder de telefoon of sleutel tevoorschijn te halen. Via een back-upcode in een toetsenbord op de B-stijl kan de auto ook worden ontgrendeld.

Ford biedt tal van laadoplossingen thuis of onderweg. De auto wordt standaard geleverd met een laadkabel voor openbaar laden en er is de Connected Wallbox voor thuis. Hiermee kan tot vijf keer sneller worden opgeladen dan via een gewoon stopcontact. Het navigatiesysteem herkent up-to-date openbare laadlocaties en laat eigenaren op de meest handige punten van elke rit opladen.

Dankzij verbinding aan boord via het FordPass Connect-4G-modem biedt de FordPass-app4 klanten toegang tot het grootste en snelgroeiende laadnetwerk van Europa, met meer dan 155.000 openbare oplaadstations in 21 landen.

Ford maakt ook deel uit van het IONITY-consortium dat 400 oplaadstations met hoog oplaadvermogen uitrolt op belangrijke locatie in Europa. Mustang Mach-E rijders die kiezen voor de accu met extended range kunnen in 10 minuten 119 km bijladen.

Kijk voor meer informatie op https://www.nl.ford.be/alle-modellen/mustang-mach-e


 • Wilt u meer ontdekken over de kracht van elektrisch rijden?

  Ontdek meer


Wettelijk voorbehoud

[1] Gebaseerd op een volledig geladen accu. Geschatte actieradius aan de hand van de Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP) is van toepassing op het RWD-model met accu met vergrote actieradius. De daadwerkelijke actieradius is afhankelijk van omstandigheden als externe elementen, rijgedrag, onderhoud van het voertuig en de leeftijd van de lithium-ionaccu.

[2] Laat u niet afleiden tijdens het rijden. Gebruik spraakgestuurde systemen wanneer dat mogelijk is; gebruik geen draagbare apparaten terwijl u rijdt. Sommige functies kunnen uitgesloten zijn wanneer een versnelling is geschakeld. Niet alle functies zijn compatibel met alle telefoons.

[3] Laadvermogen beperkt door gewicht en gewichtsverdeling

[4] De FordPass app is compatibel met geselecteerde smartphones. Datatarieven kunnen van toepassing zijn. FordPass Connect, de FordPass app en Aanvullende connected diensten zijn vereist voor functies op afstand. De connected diensten en functies hangen af van de beschikbaarheid van een compatibel Vodafone-netwerk. Nieuwe ontwikelingen van de technologieën/mobiele netwerken/capaciteiten van het voertuig kunnen de functionaliteit beperken en de werking van connected functies verhinderen. Wifi-hotspot is niet inbegrepen in connected diensten.Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws