FR
Ford hybride en elektrisch

Ford hybride en elektrisch

Door ons hele gamma onder stroom te zetten, bedenken we niet alleen maar hoe de toekomst eruit zal zien. We geven hem mee vorm.

Tegen 2030 zullen alle Ford-personenwagens in Europa elektrisch zijn, terwijl tweederde van onze bedrijfsvoertuigen plug-in hybride of volledig elektrisch zal zijn.

Of het nu voor persoonlijk of professioneel gebruik is, u vindt zeker een geëlektrificeerd Ford-model dat aan uw behoeften voldoet.


Ford hybride en elektrische voertuigen


Welk elektrisch voertuig past bij u?

Als u overweegt om over te stappen op een elektrisch voertuig, dan is het belangrijk dat u de verschillen tussen hen begrijpt. Klik op de onderstaande pictogrammen voor meer informatie over de Mild Hybrid, Hybrid, Plug-in Hybrid en All-Electric-voertuigen.

Contacteer ons


All-Electric Plug-in Hybrid Hybrid Mild Hybrid


Video's


 • Elektrisch opladen Ford
 • Eenvoudig opladen


  Ford biedt een aantal praktische manieren aan om ervoor te zorgen dat de batterij van uw Plug-in Hybrid of All-Electric voertuig opgeladen blijft. Afhankelijk van het type elektrische auto of bestelwagen dat u kiest, bieden we verschillende oplaadmogelijkheden en -oplossingen. We willen dat het opladen van uw elektrisch voertuig zo eenvoudig en pijnloos mogelijk verloopt.

  Lees meer over opladen


 • Ford Mustang Mach-E
 • Een icoon in een nieuw jasje


  Ford Mustang Mach-E: een rijbereik tot 600 km4. Onmiddellijke koppel en meer paardenkracht dan u voor ogen had. Laat al uw ideeën over elektrisch rijden achter u en bereid u voor om verliefd te worden op de bijzondere rijervaring.

  Ontdek de Mustang Mach-E


 • Ford Puma hybride
 • Eis uw ruimte op


  Nieuwe Ford Puma: een mensgericht ontwerp. Opvallende styling. EcoBoost Hybrid efficiëntie. De nieuwe Ford Puma zoekt niet naar aandacht. Zijn verfijnde elektrische aandrijving eist de aandacht op.

  Maak een testrit
Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuwsBeoordelingen