FR

Videogesprek vanuit uw zetel

Bij Ford zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om u onze wagens voor te stellen. Daarom kunt u onze showrooms nu online bezoeken, comfortabel vanuit uw zetel!

Stap 1: Klik op de knop 'Videogesprek' rechtsonderin.
Stap 2: Plan een videogesprek in met ons.
Stap 3: Wanneer het tijdstip is geconfirmeerd kunt u een videogesprek met ons hebben.
Stap 4: U kunt tijdens of na het videogesprek tot een overeenstemming komen met ons.

U voert gratis4 videogesprekken met ons5 naar keuze door op de cirkel rechts onderaan de pagina te klikken. U hebt daarvoor geen extra software op uw computer, uw mobiele telefoon of uw tablet nodig. Eens verbonden, ervaart u identiek hetzelfde als tijdens een persoonlijk bezoek aan onze showrooms:

  • U hebt een gesprek waarbij de verkoper u op basis van uw noden en uw budget het beste model, inclusief de nodige functies voorstelt.
  • U krijgt een 360-graden rondleiding, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van de wagen. Uiteraard komen de functies waarin u geïnteresseerd bent ook aan bod.
  • Via onze tool “Configurator” stelt de verkoper uw voertuig op uw maat samen. Het scherm wordt gedeeld, zodat u de configuratie kunt bewaren en ze opnieuw kunt bekijken wanneer u maar wilt.
  • De lopende promoties worden uitgelegd en u krijgt eventueel een offerte.
  • U kan een afspraak maken voor een ‘COVID-veilige’ testrit.
  • Onze verkoper beantwoordt al uw vragen.

Samengevat bezorgen we u een volledige ‘showroomervaring’ bij u thuis of waar u maar wilt.
Hebben we het te druk op het moment dat u belt? Laat dan uw gegevens achter, dan contacteren we u opnieuw op een moment dat u het beste past.

En wees niet ongerust, het videoscherm werkt maar in één richting, zodat onze verkoper u of uw huis niet ziet. Tijdens het videogesprek kunt u ook gebruik maken van de chat-functie om bijvoorbeeld uw contactgegevens door te sturen, zodat uw Ford-verdeler u daarna makkelijk kan contacteren.

We hopen dat onze nieuwe service u helpt bij het kiezen van een wagen die bij u past. Veel plezier ermee!


Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuwsBeoordelingen